Liftaren Robert Larsson Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Premiär för Liftaren med Robert Larsson

Till vardags hörs Robert Larsson i Christer i P3. I sommar ska den något blyge programledaren från Luleå ta sig an en helt ny utmaning: att lifta genom Sverige och berätta om sina upplevelser i programmet Liftaren. Premiär fredag 21 juni kl. 12 i P3.

– Jag har aldrig liftat tidigare så jag är både spänd och livrädd! Jag har ibland lite svårt för sociala situationer där jag inte har full kontroll och i Liftaren kommer jag att möta en massa okända människor. Fast jag ser ändå fram emot att se vad som händer med mig under resans gång, säger Robert Larsson.

Liftaren sänds under 9 veckor i sommar och varje vecka ska Robert Larsson lifta till en okänd plats i Sverige. Han kommer att få reda på platsens koordinatorer varje måndag i Morgonpasset i P3 med Emma Knyckare, för att sedan börja sin resa mot målet. Robert kommer att rapportera från sina resor i Morgonpasset med start 17 juni, och summera sina erfarenheter i Liftaren, varje fredag kl. 12-13 i P3 med premiär 21 juni.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista