Sommar i P1 med Tareq Taylor. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
P1

Sommar i P1 med Tareq Taylor

Kock, tv-profil och föreläsare som i sitt Sommarprogram bland annat kommer berätta om hur det var att växa upp med en krigande hippiemorsa.

Tv-kocken som blivit ett känt ansikte genom SVT-program som trädgårdsfredag och Sommarlov. Vurmar för ekologisk och närproducerad mat och har inget emot att tillaga lunch av ogräs. Har de senaste åren gett ut kokböckerna Om mat och kärlek och Klassiker. Ägde tidigare fine dining-restaurangen Trappaner i Malmö, men hittas numera i köket på sitt ekologiska fik Slottsträdgårdens café i samma stad. Har bott i Australien och jobbat som matros på en båt i Seychellerna. Är en hejare på att surfa.

 – I mitt Sommarprogram kommer jag bland annat berätta om hur det var att växa upp med en krigande hippiemorsa, hur jag ”råkade” få ett jobb på en strippklubb i Australien och hur en trafikolycka förändrade min familjs liv på ett ögonblick.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".