Musse Hasselvall.Foto: Olivia Mariette Borg/Sveriges Radio

Musse Hasselvall tar över Sommar-Christer

P3. Relationsprogrammet Christer, ”Din vän i etern”, fortsätter att hålla lyssnarna sällskap under sommaren. Nu har turen kommit till kampsportaren och tv-profilen Musse Hasselvall att ta över programmet under en vecka. ”Jag har länge varit sugen på radio”, säger Musse Hasselvall, som sänder sitt första Sommar-Christer 5 augusti.

Musse Hasselvall har tidigare varit gäst i radio, men aldrig lett ett eget program. Han har precis avslutat serien ”Mitt liv som jockey” för Expressen-tv och kommer under hösten att jobba med en webb-tv-produktion för SVT där han följer några MMA-fighters.

– Jag ser verkligen fram emot det här – jag har länge varit sugen på radio, säger Musse Hasselvall.

Sommar-Christer försöker vara med lyssnarna där de befinner sig just nu: på de märkliga sommarjobben, de misslyckade sommarromanserna och de mysiga festivalerna.  Programmet sänds från Sveriges Radio Göteborg, måndag-fredag kl. 14.02-16.00 i P3.

Mer om Musse Hasselvall
Kommer från Nacka. Har tagit fem SM-guld i jujutsu, tränar numera kampsporten shooto. Han har haft filmroller i bland annat i Sökarna (1993) och Rapport till himlen (1994) samt medverkat i en rad tv-produktioner.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista