Surdegshotellet. Kvartalsrapport. Sveriges Radio Radioteatern. RTEA. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Surdegshotellets kvartalsrapport

Den tredje kvartalsrapporten! Efter en hejdlöst lång och svettig sommar släpper Surdegshotellet en sprillans ny, syndig och framför allt – sann - rapport.

Internateleverna gömmer sig i en buske, och landet svämmar över av arenor, Löwen kör vilse i en taxi och Jimmy Åkesson försvann i en luftballong. Tur att kärleken spirar i Ryssland och att Obama was here!

Surdegshotellets tredje kvartalsrapport görs och medverkas av David Rangborg, Anna-Lena Efverman, Malin Cederbladh Alexander Salzberger, Magnus Lindman och Emelie Rosenqvist.

Surdegshotellet är en löst sammansatt grupp skrivande skådespelare, som produceras av Radioteatern. Surdegshotellet började som vikarie åt satirprogrammet ”Public Service” i God morgon,världen sommaren 2012. Sedan dess har surdegshotellet gjort två  föreställningar; Surdegshotellet: Nobelspecial, och Surdegshotellets Årskrönika. Under 2013 lämnar Surdegshotellet en kvartalsrapport var tredje månad. Den senaste kvartalsrapportern spelades in live med publik på Orionteatern i Stockholm.

Foto: August Zachrisson
Musik: Martin Persson
Dramaturg: Magnus Lindman
Producent: Emelie Rosenqvist
Ljud: Micke Johansson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista