Ernst Kirschsteiger gästspelar som programledare för Ring så spelar vi. Foto: Andreas Hylthén
Pressmeddelande 2014-01-20

Ernst Kirchsteiger gästprogramledare för Ring så spelar vi

Lördagen den 25 januari är det dags för Ernst Kirchsteiger att få sätta sin prägel på P4:s Ring så spelar vi. Ett uppdrag som gör honom glad och stolt eftersom han själv är en trogen lyssnare.


– Det känns toppen! Jag är stolt och glad över att ha fått möjligheten att programleda Ring så spelar vi. Programmet har betytt mycket under uppväxttiden och för hela min familj, säger Ernst Kirchsteiger.

Det har blivit en tradition för redaktionen att då och då bjudain en gästprogramledare för Ring så spelar vi. Lördagen den 25 januari är det dags för Ernst Kirchsteiger. Hanhar gjort sig kändför sitt sätt att skapa trivsamhet i hemmet med hjälp av enkla recept, både när det gäller inredning och matlagning.

– Tänk att genom min livsresa bli inbjuden att få göra det här, det är stort och jag känner stor ödmjukhet, säger Ernst Kirchsteiger.


Ring så spelar vi
startade 1968 och har med åren blivit en riktig klassiker. Flera generationer har vuxit upp med samtalen, de spännande frågorna och lyssnarnas egen önskemusik. 1,8 miljoner lyssnare väljer att stiga upp och äta frukost tillsammans med Ring så spelar vi varje lördagsmorgon.

 

Programmet går även att lyssna på i efterhand på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.


Mer info om Ring så spelar vi:
http://www.sverigesradio.se/P4%20%20%20%20


Pressbild:

Ernst Kirchsteiger. Foto: Andreas Hyltén
http://ernstkirchsteiger.com/images/bildbank/press/Hi-res9.jpg

 

För mer information, vänligen kontakta:
Ulrika Olsson, pressansvarig
ulrika.olsson@sverigesradio.se
073 712 42 09 

Gunilla Hellgren, producent
gunilla.hellgren@sverigesradio.se
0470 72 60 46


Twitter
: twitter.com/pressgruppen

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista