Sanna Bråding. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
P3

Musikguiden i P3: Osignat med Linnea Henriksson

Sanna Bråding intervjuar P3 Guld-prisade Linnea Henriksson som är aktuell med sitt andra album Du söker bråk, jag kräver dans. Nya stjärnskottet Seinabo Sey kommer dessutom till studion och dissekerar sin stora P3-hit Younger.

Sanna Bråding får besök i studion av Linnea Henriksson som utsågs till Årets Artistför sitt debutalbum Till mina älskade och älskare på P3 Guld-galan 2013. Nu är Linnea aktuell med sin andra skiva Du söker bråk, jag kräver dans och Sanna undrar bland annat hur arbetet med det nya albumet gått till och hur Linnea tycker att hon utvecklats musikaliskt och som låtskrivare.

I programmet låter vi även nya P3-favoriten Seinabo Sey, som gjorde ett hyllat uppträdande P3 Guld i mitten av januari, sätta skalpellen i sin låt Younger för en grundlig låtdissekering. Dessutom spelar Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på vår topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista