Sanna Bråding. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
P3

Musikguiden i P3: Osignat med Dead By April

Sanna Bråding intervjuar metalcorebandet Dead By April som precis släppt sitt tredje album Let The World Know. Dessutom spelas fem nya låtar som adderats på röstningshemsidan och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10

I Musikguiden i P3: Osignat intervjuar reporter Niklas Folkeson det fem man starka metalcorebandet Dead By April från Göteborg som den 12 februari släppte sin tredje skiva Let The World Know. 2012 tävlade Dead By April i Melodifestivalen, där de kom på en sjunde plats i finalen med låten Mystery. Niklas undrar bland annat hur det går till när de fem skriver sin musik och hur de ser på sig som band, är det ett jobb som vilket annat som skall betala månadens räkningar? Eller en hobby som det går att tjäna pengar på?

I programmet spelar dessutom Sanna Bråding och Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som adderats på röstningshemsidan under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista