Andreas Dregen programleder Karlavagnen. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Pressmeddelande 2014-10-30

Dregen programleder Karlavagnen i P4

Under två måndagar kommer rockmusikern Dregen att programleda Karlavagnen i P4. Programmet, som kallats Sveriges största samtalsrum, bjuder in lyssnarna till att prata om ämnen som är aktuella och relevanta i vardagen. 

Dregens Sommar i P1 blev ett av detta års mest omtyckta program bland lyssnarna – nu är det dags att vända sig till P4-publiken.

– Jag har lyssnat på Karlavagnen sedan mina tonår fram tills idag i turnébussen. Mina minnen av programmet är väldigt kopplade till ”motorväg och mörker”. På ett positivt sätt alltså, säger Dregen.

Dregen tycker det är kul att programmet sänds direkt ut till hundratusentals hushåll och att allt kan hända när lyssnare ringer in.

– Jag gillar ju när det är "skarpt läge" med direktsändning. Och gärna en fet panna kaffe till det, säger Dregen.

Vad kommer publiken att få?

– Förhoppningsvis en intressant dialog och samtal med mig om kvällens ämnen. Jag är själv en tänkare och hoppas att jag kommer från studion med svar som jag har gått och grubblat på. Hoppas på bra musik i programmet också, även om jag inte får välja själv har jag hört, svarar Dregen.

Sändningstid:
Karlavagnen med Dregen sänds måndagen 3 november kl. 21.40-24.00 samt 10 november kl. 22.12-24.00 i P4. Även i appen Sveriges Radio Play.

Pressbild:
Andreas Dregen. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/3432963_2000_1333.jpg

För mer information och intervjuer:
Minna Grönfors, SR Underhållning
minna.gronfors@sverigesradio.se 
08-784 96 06

Susanne Tellinger, pressansvarig P4
susanne.tellinger@sverigesradio.se
08-784 56 70

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".