Lilla Al-Fadji i P3 med Martin Stenmarck. Foto: Emilia Melgar/Sveriges Radio
Programtips P3

Lördag 15 november gästas Lilla Al-Fadji i P3 av Martin Stenmarck

Kl. 16.03-18.00

Han är sångare, modell, Melodifestivalen-prins, musikalartist, han har blivit korad till en av Sveriges snyggaste män och nu för tiden är han också skådis. I början av karriären hade Martin Stenmarck drömmar om att slå igenom stort i Japan som hårdrockare. I sin ungdom var han med i ett Sagan Om Ringer-inspirerat band som gick under namnet Lorien och var helt inne på just hårdrock, men idag känner vi snarare igen Martin från Melodifestivalen eller kanske från något av sina populära poprockalbum.

Han har jobbat med musik i snart 25 år och har inga tankar på att sluta så länge som jobbet känns roligt. Men skulle han behöva sadla om, skulle det inte bli otänkbart för Martin att sätta på sig hjälmen och bli cykelbud eftersom han älskar att cykla och till och med varit med i en känd cykeltävling i Nepal. Frågan är om han kan tävla – och vinna - mot självaste Lilla Al-Fadji i ett redigt cykel-race?

Lilla Al-Fadji sänds lördagar kl. 16.03-18.00 i P3.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".