1 av 2
Sanna Bråding, programledare för Musikguiden i P3: Osignat. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
2 av 2
Sanna Bråding, programledare för Musikguiden i P3: Osignat. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Programtips P3

Söndag 16 november i Musikguiden i P3 Osignat: intervju med Röyksopp

Kl. 20.03-21.00

Musikguiden i P3: Osignat intervjuar norska electroduon Röyksopp som precis släppte ifrån sig sitt allra sista studioalbum. Dessutom spelas 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topplista över landets bästa osignade låtar.

Musikguiden i P3: Osignat träffar hyllade norska electroduon Röyksopp som i våras släppte minialbumet Do It Again tillsammans med Robyn. Nu är duon aktuella med sitt femte och sista studioalbum The Inevitable End. För reporter Niklas Folkeson berättar de två varför de nu väljer att ta farväl av det traditionella albumformatet och hur de i framtiden kommer vara mer experimentella i hur de delar med sig av sin musik till omvärlden.

Dessutom så spelar Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på röstningshemsidan under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Musikguiden i P3: Osignat med Sanna Bråding sänds lördagar kl. 14.03-16.00 och söndagar kl. 20.03-21.00 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".