Dante och Sanna Bråding. Foto: Anders Olsson/Sveriges Radio
Programtips P3

Söndag 23 november i Musikguiden i P3 Osignat: intervju med Dante

Kl. 20.03-21.00

Musikguiden i P3: Osignat intervjuar  Dante som är aktuella med sitt debutalbum True Emotion. Dessutom spelas 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topplista över landets bästa osignade låtar.

I Musikguiden i P3: Osignat får Sanna Bråding besök i studion av Dante som precis släppt ifrån sig sitt debutalbum True Emotion. Sanna undrar bland annat hur det gick till när Dante kastade ett mer eller mindre helt färdigt album i papperskorgen som han jobbat med i London tillsammans med några av världens mest eftertraktade låtskrivare som Eg White, Karen Poole och Steve Booker som gjort låtar till världsartister som Adele, Pink, Kylie och Duffy.

Dessutom så spelar Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på röstningshemsidan under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Musikguiden i P3: Osignat med Sanna Bråding sänds lördagar kl. 14.03-16.00 och söndagar kl. 20.03-21.00 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".