Meny med Tomas Tengby Bibbi Lirenius Ringqvist, kock och jägare, vet hur man tillagar vildsvinskött. Foto: Tomas Tengby
1 av 2
Meny med Tomas Tengby Bibbi Lirenius Ringqvist, kock och jägare, vet hur man tillagar vildsvinskött. Foto: Tomas Tengby
Meny med Tomas Tengby Bibbi Lirenius Ringqvist, kock och jägare, vet hur man tillagar vildsvinskött. Foto: Tomas Tengby
2 av 2
Meny med Tomas Tengby Bibbi Lirenius Ringqvist, kock och jägare, vet hur man tillagar vildsvinskött. Foto: Tomas Tengby
Programtips P1

Torsdag 13 november oktober: Meny

Kl 10.03
Det finns massor med vildsvin i våra skogar och det börjar bli lite vanligare med vildsvinskött i butikerna. Men vad är det för kött? Hur ska man tillaga det? En som vet är Bibbi Lirenius Ringqvist, kock, men också jägare. Så Tomas Tengby tar oss till hennes lilla soldattorp en kort stund norr om Göteborg, ut på grusvägar, in i vad som närmast är som vildmark.

Pressbild:
Tomas Tengby. Foto: Sveriges Radio
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/2517754_2000_1333.jpg

Meny med Tomas Tengby Bibbi Lirenius Ringqvist, kock och jägare, vet hur man tillagar vildsvinskött. Foto: Tomas Tengby
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/1191/3438829_2048_1151.jpg

Meny med Tomas Tengby Bibbi Lirenius Ringqvist, kock och jägare, vet hur man tillagar vildsvinskött. Foto: Tomas Tengby
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/1191/3438826_2048_1152.jpg



Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".