Little Jinder. Foto: Emilia Melgar/Sveriges Radio
Little Jinder. Foto: Emilia Melgar/Sveriges Radio
Programtips P3

Lördag 22 november gästas Lilla Al-Fadji i P3 av Little Jinder

Kl. 16.03-18.00

Albumaktuella Little Jinders singel "Vita Bergens Klockor" har spelats flitigt i radio. Låten är en hyllning till en park i Stockholm, där många av Little Jinders ungdomsminnen skapats. Hos Lilla Al-Fadji skapas nya minnen, dock inte i en park utan i ett cykelrum.. där vad som helst kan hända!

Snart släppts Josefine Jinders - aka Little Jinders - album ”Random Folk” men hon skivdebuterade redan i augusti 2008 med EPn Polyhedron, som året därefter följdes upp med Youth Blood 12. Båda släppen var genom ett amerikanskt skivbolag, något som snart försatte artisten i en knivig juridisk situation eftersom hennes skivkontrakt där inte var helt optimalt. Hos Lilla Al-Fadji berättar hon om hur det var att jobba med Rebecca & Fiona, att träffa Usher och om hur det var att plugga ljudteknik på Paul McCartneys musikskola i England.

Lilla Al-Fadji sänds lördagar kl. 16.03-18.00 i P3.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".