Änglar finns! Saman Bakhtiari och Annika Lantz Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
Änglar finns! Saman Bakhtiari och Annika Lantz Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
Programtips P1

Fredag 12 december: Luciavaka med Lantzkampen och Kino

Kl. 18.15

När Bio Rio i Stockholm öppnar efter renoveringen 12 december så är Lantzkampen på plats och bjuder på luciavaka tillsammans med Kino.

- Jag kommer att vara så fylld av luciaförväntan att jag kommer att ha en våt handduk över håret bara för att inte självantända, säger Annika Lantz.

Det är tvättstugeterminologi som brukar användas för att uttrycka känslorna efter 44 minuters tävlande i Lantzkampen. Lantzkampsdeltagare brukar beskriva Lantzkampen som att de manglats i 44 minuter alternativt snurrat runt i en torktumlare lika länge. Och veckans deltagare kommer inte att få det enklare. Annika Lantz kommer att hitta godbitarna i veckans nyheter och konstfärdigt göra om nyheterna till frågor som är lika svåra att svara helt rätt på som att besvara helt fel. För att programmet inte ska vara lika rättsosäkert som det är spännande finns Sara Lövestam på plats som domare.

Veckans Lag!

"Min sanning" mot "Bröderna Karim"

Anna Hedenmo kommer precis att ha hunnit dra andan efter programledarskapet under Nobelfestligheterna på onsdagen när hon ställer sig på Bio Rios scen tillsammans med SVT-producenten Carin Ahlqvist som hon samarbetar med för intervjuserien Min Sanning i SVT.  I det andra laget hittar vi Bröderna Karim det vill säga filmkonsulenten och regissören Baker Karim och skådespelaren och regissören Alexander Karim.

Pressbild
Änglar finns! Saman Bakhtiari och Annika Lantz Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/1191/3440723_2048_1152.jpg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".