Kocken Niclas Wahlström och en spädgris fylld med äpplen. Foto: Karsten Thurfjell/Sveriges Radio
Kocken Niclas Wahlström och en spädgris fylld med äpplen. Foto: Karsten Thurfjell/Sveriges Radio
Programtips P1

Måndag 22 december Kulturreportaget: Världens långsammaste julmat

Kl.14.03

En spädgris fylld med äpplen. Mjältburgare. Lutfisk lutad i björkaska. Tillsammans med kocken Niclas Wahlström och Hemmets kokbok från 1928 lagar Kulturradions Jenny Teleman, Katarina Wikars och Karsten Thurfjell mat som tar tid.



Är det bondesamhället som kommit tillbaka nu när man återigen i hållbarhetens tidevarv ska ta tillvara inälvor, nosar och svansar? I programmet utlovas också ett recept på grisöronsallad och den kaloririka desserten snöpudding.

Pressbild:
Kocken Niclas Wahlström och en spädgris fylld med äpplen. Foto: Karsten Thurfjell/Sveriges Radio
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/3450687_1536_2048.jpg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".