Kelly Mills och hennes mamma Foto: Privat
Kelly Mills och hennes mamma Foto: Privat
Programtips P1

Måndag 15 december: Svenska berättelser är tillbaka med nya program – om att förlora någon

KL. 11.03

Vad händer när lyssnarna själva får skriva och läsa upp sina egna berättelser? Det prisbelönta programmet Svenska berättelser är tillbaka med tre berättelser om att förlora någon. Möt Kelly, Lars och Pel som alla har något att berätta. Serien är producerad av Ola Hemström och alla tidigare program i serien finns att lyssna på via appen Sveriges Radio Play eller sverigesradio.se

Del 1 Till mamma

Kelly Mills sitter vid sin mammas säng på sjukhuset. Mammas hår har fallit av i tussar och ligger som små änglar på kudden. Hon klappar på sin mammas fötter även om hon egentligen inte får. Det här är Kellys berättelse om den långa resan mot slutet.  Hennes mamma ska dö och de vet alla om det. Men hur gör man , för att tillsammans klara av den sista resan.

Det första programmet av tre i seriens Svenska berättelser där lyssnarna själva skriver och läser sina egna historier. Serien Svenska berättelser är producerad av Ola Hemström.

Pressbild:
Kelly Mills och hennes mamma Foto: Privat
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/3450699_2048_1152.jpg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".