Anna Ivemark, Marianne Hasslow och Daniel Velasco, svarar på lyssnarnas frågor i Karlavagnen. Foto: Anna-Karin Ivarsson/Sveriges Radio.
Anna Ivemark, Marianne Hasslow och Daniel Velasco, några i panelen som svarar på lyssnarnas frågor i Karlavagnen. Foto: Anna-Karin Ivarsson/Sveriges Radio.
Programtips P4

Måndag 15 december: Karlavagnen med Ekot

Kl. 21.40-24.00
Ikväll öppnar Ekot telefonslussen för lyssnarna och svarar på deras frågor. I panelen ingår redaktionschefen Anne Lagercrantz, utrikeskommentatorn Agneta Ramberg, studioreportern Marianne Hasslow, reportern Daniel Velasco och inrikespolitiske kommentatorn Tomas Ramberg under under ledning av programledaren Anna Ivemark. 

Exakt vad programmet kommer att handla om går inte att säga men producenten Anna-Karin Ivarsson räknar med att det blir frågor i samma stil som i "Fråga Ekot-inslagen" som gått i Lunchekot i P1 två gånger under 2014.
Då har lyssnarna ställt frågor om till exempel syrienkrigsrapporteringen, nyhetsupprepandet varje hel och halv timme, vad studioreportrarna gör mellan pipen, hur reportrar gör för att nå ”vanliga” människor i diktaturer och varför Ekot använder ordet hashtag. 

Saknas på bild gör Agneta Ramberg, Tomas Ramberg och Anne Lagercrantz som också ingår i Karlavagnenpanelen. Foto: Anna-Karin Ivarsson/Sveriges Radio.

Karlavagnen med Ekot, sänds 15 december kl. 21.40-24.00  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".