Annika Norlin. Foto: Karin Eller/Massa Media
Annika Norlin är gästredaktör i Musikguiden i P3. Foto: Karin Eller/Massa Media
Programtips P3

Tisdag 3 februari i Musikguiden i P3 med gästredaktör: Annika Norlin

Kl. 20.30-21.30

En välbekant stämma är tillbaka i Musikguidens gästredaktörsprogram. Annika Norlin albumdebuterade för 10 år sedan som Hello Saferide, vars senaste platta The Fox, The Hunter and Hello Saferide släpptes i höstas. Under åren har hon även gjort svenskspråkig pop som Säkert! och många P3-lyssnare känner igen henne som tidigare programledare i såväl Morgonpasset som P3 Live Session. Det här är dessutom andra gången som Annika Norlin tar sig an uppdraget att vara gästredaktör.

Inför 10-årsjubiléet som artist gav Annika Norlin ut boken Texter, en samling av hennes låttexer på svenska och engelska. Hon utger sig själv för att vara en riktigt nörd i ämnet och låttexter är också temat i ett av hennes program den här veckan. De övriga två timmarna viger Annika Norlin åt röster som hon tycker särskilt mycket om och fantastiska melodier som kan upplösa tid och rum.   

Musikguiden i P3 med gästredaktör sänds måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 20.30-21.30 i P3.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".