Sanna Bråding Sveriges Radio Metropol foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
1 av 2
Sanna Bråding, programledare för Musikguiden i P3: Osignat. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Sanna Bråding Sveriges Radio Metropol foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
2 av 2
Sanna Bråding, programledare för Musikguiden i P3: Osignat. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Programtips P3

Söndag 1 februari i Musikguiden i P3: José Gonzalez gästar Osignat med Sanna Bråding

Kl. 14:03-16:00

Musikguiden i P3: Osignat pratar musikskapande med José González som är aktuell med sin tredje soloskiva Vestiges & Claws, sedan den hyllade debuten 2003. Dessutom spelas 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

José González ett helt nytt soloalbum den 17 februari, Vestiges & Claws. Det var 2003 som José debuterade med hyllade Veneer som 2007 följdes upp med lika hyllade In Our Nature. Trotts att det tagit över sju år sedan förra soloskivan så har den 35-åriga Göteborgaren inte legat på latsidan. Istället har det varit fokus på hans band Junip och han har också gjort musiken till storfilmen The secret life of Walter Mitty. För vår reporter Niklas Folkeson berättar José om hur det är att skapa musik till ett specifikt ändamål och skillnaden att skriva musik till ett band och sig själv.

Dessutom så spelar Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på röstningshemsidan under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Musikguiden i P3: Osignat med Sanna Bråding, lördagar och söndagar 14:03-16:00 i P3

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".