Tithi Hahn. Människor och tro. Sveriges Radio P1. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Tithi Hahn. Människor och tro. Sveriges Radio P1. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Programtips P1

Torsdag 26 februari: Vad vill vi veta när vi väntar barn? Ring till programmet

Kl. 14.03

Kön, kromosomförändringar, sjukdomar och anlag för funktionshinder. Hur mycket vill vi veta om våra blivande barn och vad ska vi ha informationen till? Människor och tro ägnar hela veckans program åt frågan om fosterdiagnostik och de val den ställer oss inför.

Du som lyssnar är välkommen att ringa och delta. Hur gjorde du när du väntade barn och vad har det inneburit för dig? Dela med dig av dina erfarenheter och synpunkter eller ställ en frågor till programmets panel: Charlotta Ingvoldstad, genetisk vägledare på Centrum för fostermedicin vid Karolinska universitetssjukhuset och Christian Munthe, professor i praktisk filosofi vid Göteborgs universitet.

Telefonslussen nås på 08-24 15 00 och öppnar torsdag 26 februari klockan 13.00. Det går bra att höra av sig till programmet i förväg genom att ringa Människor och tros telefonsvarare på 08-784 1530 eller mejla mot@sverigesradio.se

Programledare: Tithi Hahn

Producent: Jalal Lalouni 08-7841562

Pressbild:
Människor och tros programledare Tithi Hahn. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/1191/2982586_2000_1333.jpg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".