P4 samlar till Världens barn. Illustration: Roi
P4 samlar till Världens barn. Illustration: Roi
Pressmeddelande 2015-09-30

Kikki Danielsson, Rikard Wolff och Tommy Nilsson sjunger för Världens barn – direktsänd insamlingskonsert i Radiohuset i Stockholm

Torsdag 1 oktober direktsänder P4 ”Musikplats Special för Världens barn” – en extrainsatt insamlingskonsert till förmån för Världens barn. Kikki Danielsson, Rikard Wolff, Tommy Nilsson, Kristin Amparo, Jakob Karlberg och Robin Stjernberg är några av de artister som gästar scenen i Radiohuset. Konserten är öppen för allmänheten.

– Jag är glad och stolt över att få vara en del av Världens barns arbete och ser verkligen fram emot morgondagens konsert i Radiohuset, säger Kikki Danielsson.

Kikki Danielsson, Rikard Wolff, Kristin Amparo, Anna Christoffersson, Tommy Nilsson, Jakob Karlberg, Benjamin Ingrosso, Anna Bergendahl, Idde Schultz, Sulo och Robin Stjernberg är några av de artister som gästar Musikplats Stockholms scen i Radiohuset för den direktsända insamlingskonserten.

– Det är häftigt och väldigt glädjande att så många artister ställer upp med så kort varsel, säger Fredrik Eliasson, programledare och producent för Musikplats Stockholm.

Konserten pågår mellan kl. 17.05–18.50. Musikplats Special för Världens barn är en del av P4:s pågående insamling till förmån för Världens barn.

Adress: Oxenstiernsgatan 20, Stockholm.

Entréavgiften är 100 kronor och alla intäkter går oavkortat till Radiohjälpens insamling för Världens barn. Det går också att bidra till Världens barn genom att ringa 099-520 26. Samtalet kostar 50 kronor varav 45 kronor går till Världens barn. Det går även att swisha valfritt belopp till 9019506. Skriv då "P4 Stockholm" i meddelanderutan.

Musikplats Special för Världens barn går att lyssna på i P4, på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Mer om Musikplats Special för Världens barn:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6266588

För mer information, vänligen kontakta:
Robert Stjernberg, vik pressansvarig P4
robert.stjernberg@sverigesradio.se  
073-712 43 98

Monika Bohman, projektledare P4 Stockholm
monika.bohman@sverigesradio.se  
08-784 95 98

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".