Tripp, Trapp, Träd – UR:s radiomagasin för de yngsta lyssnarna  5-årige Liam från Nynäshamn som inte tycker om när vuxna ska bestämma. Om han fick bestämma skulle han ändra allt i hela världen och han skulle äta köttfärs och mos på tisdagar och godis på onsdagar.  Foto: Jonas Knutell/UR
Tripp, Trapp, Träd – UR:s radiomagasin för de yngsta lyssnarna 5-årige Liam från Nynäshamn som inte tycker om när vuxna ska bestämma. Om han fick bestämma skulle han ändra allt i hela världen och han skulle äta köttfärs och mos på tisdagar och godis på onsdagar. Foto: Jonas Knutell/UR

Måndag 12 oktober i Barnradion i P4: Tripp, Trapp, Träd

Tripp, Trapp, Träd är UR:s  radiomagasin för de yngsta lyssnarna. Dagens program: ”Bestämma själv”. Baura Magnusdottir sitter vid trädet och samtalar med 5-årige Liam från Nynäshamn som inte tycker om när vuxna ska bestämma. 

Om han fick bestämma skulle han ändra allt i hela världen och han skulle äta köttfärs och mos på tisdagar och godis på onsdagar. Reine Brynolfsson läser den specialskrivna Tripp, Trapp, Träd-sagan ”Valdemars nappar” av Maria Jönsson som handlar om Valdemar som vill fortsätta suga på sin napp även fast hans pappa gör allt för att han ska sluta. Men Valdemar bestämmer själv! Petra Hellsing sjunger den specialskrivna låten ”Kartongsången” av Klas Widén.

Producent: Lena Gramstrup Olofgörs.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista