Danny Saucedo och Lilla Al-Fadji. Foto: Emilia Melgar/Sveriges Radio
Danny Saucedo och Lilla Al-Fadji. Foto: Emilia Melgar/Sveriges Radio
Programtips P3

Lördag 10 oktober gästas Lilla Al-Fadji av Danny Saucedo

Kl. 16.03-18.00

Han satt i USA med skivkontraktet på bordet och samarbeten med Pitbull och Enrique Iglesias på schemat. Det var bara att skriva på och bli en ny Ricky Martin! Han skulle behöva flytta till Mexico City några år för att jobba med sin musik och knyta kontakter, men sen skulle allt vara på banan och den internationella karriären var ett faktum. Men Danny Saucedo skrev aldrig på det där skivkontraktet. Istället flyttade han hem till Sverige igen och fokuserade på den musik han gör idag, på svenska.

För Lilla Al-Fadji berättar Danny bland annat om sin framtid. Förutom musiken är han aktuell i en ny polisserie där han spelar Stefan Sauks nyblivna poliskollega. Danny har ständigt mycket att göra, men ändå hittar han alltid tiden att göra det som hjälper honom mest i vardagen: att meditera. Han tycker att meditation borde införas i skolan. Det är något han tror skulle förbättra allas liv:

- Jag tror verkligen att bara på några år, om man skulle fostra en hel generation som har mediterat i skolan, så är vi helt fria från världsproblem. Jag är fucking convinced, säger Danny.

Lilla Al-Fadji sänds lördagar kl. 16.03-18.00 i P3

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".