Sanna Bråding Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
Sanna Bråding Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
Programtips P3

Söndag 29 november i Musikguiden i P3: Osignat - Intervju med brittiska James Bay

Kl. 14.03-16.00

Musikguiden i P3: Osignat träffar den hyllade brittiska singer-songwritern James Bay. Dessutom spelas 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

Musikguiden i P3: Osignat möter den brittiska singer-songwritern James Bay som i början av årets utsågs till ”Critics Choice” på Brit Awards som bland annat Sam Smith, Jessie J, Ellie Goulding och Adele tidigare utsetts till. I fjol kom singlarna Let It Go och Hold Back The River som toppade listorna runt om i världen och tidigare i år släpptes debutalbumet Chaos And The Calm. För reporter Niklas Folkeson berättar James Bay om sin fascination för gitarrer, hur han upptäcktes via en ”open-mic show” och hur det var att turnera med barndomsidolerna Rolling Stones.

Dessutom så spelar Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på röstningshemsidan under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.  

Musikguiden i P3: Osignat med Sanna Bråding sänds lördagar och söndagar kl. 14:03-16:00 i P3

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista