Lilla Al-Fadji sänds lördagar kl. 16.03-18.00 i P3
Lilla Al-Fadji sänds lördagar kl. 16.03-18.00 i P3
Programtips P3

Lördag 28 november gästas Lilla Al-Fadji i P3 av Rosh

Kl. 16.03-18.00

Rapparen Rosh fick sitt stora genombrott i samband med remixen av Linda Piras ”Knäpper mina fingrar”. I början av året släppte hon sin första EP ”Svart Diamant” och snart kommer också webbserien om Rosh och att våga vara sig själv.

- Nu låter folk mig va, för att jag har fått en plats. Men det ska inte krävas för att man ska bli accepterad, säger Rosh.

19åriga rapparen Rosh hittade till hiphopen när hon var 9-10 år. Det var de stora kläderna och attityden som lockade henne och idag är det just i hiphopen som hon skapat sig ett namn. Rosh beskriver sin musik som hård och äkta. Det hon säger kommer från hjärtat och hennes budskap är tydligt: Man måste våga vara sig själv och det måste få vara ok att vara det. Uppväxten i Nyköping var inte alltid lätt när det kom till att få vara den hon ville vara. Men nu satsar Rosh 110% på det hon vill göra och i musiken är hon exakt den hon vill vara.

Lilla Al-Fadji sänds lördagar kl. 16.03-18.00 i P3

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".