Sea Lion + Tove Styrke

Onsdag 23 december i Musikguiden i P3: Session med Sea Lion och Tove Styrke

kl. 20.30-22.00

På scen stod Tove Styrke, som hyllats för skivan Kiddo och denna sommar turnerat både i Sverige och utomlands. Och Sea Lion vars förrädiskt mjuka sånger som vanligt kröp långt in under skinnet på en.

När Tove Styrke i juni fick ställa in sin medverkan i Session p g a halsfluss så lovade hon att komma tillbaka snart. Och eftersom Tove är en hedersknyffel som står vid sitt ord så kom hon till den direktsända premiären den 16 september. Med hyllade plattan Kiddo, feta amerikanska talkshows och en väl utvald sommarturné i bagaget kom en Tove Styrke som lät bättre än någonsin.

Artist nummer två i denna direktsändning från Göteborg var Sea Lion där den enda medlemmen Linn Österberg har hemmaplan. Nya skivan Desolate Stars släpps i dagarna och Sea Lions förrädiskt mjuka sånger lyckades krypa långt in under skinnet och in i sinnet på oss.


Programmet sändes första gången kl 20.30 onsdag 16 september 2015.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".