Radiokören. Foto: Kristian Pohl.
Radiokören. Foto: Kristian Pohl.
Pressmeddelande 2016-01-07

PUBLIKEN VÄLJER REPERTOAREN

Under nästa vecka, den 11-17 januari, har Sveriges Radios lyssnare och Berwaldhallens publik möjlighet att  rösta fram sin önskekonsert med Radiokören.  

Från och med måndag den 11 januari kommer det att finnas en lista som är en musikalisk blandning av nytt och gammalt på www.sverigesradio.se/klassiskmorgon
Listan är framtagen av Radiokören och dirigent Lone Larsen.

- Jag är nyfiken på att få reda på vilka stycken som är lyssnarnas favoriter. Det finns så mycket bra på listan, säger Pernilla Eskilsdotter, programledare för Klassisk morgon i p2. Dessutom blir det roligt att samarbeta med Radiokören och Berwaldhallen.

Den 26 februari kommer Radiokören att framföra  Önskekonserten a cappella i Studio 2.  Önskekonserten kommer att sändas  i p2 Klassisk morgon den 29 februari mellan kl 9-10.

ÖNSKEKONSERT Radiohuset Studio 2 Fredag 26 februari 2016 kl 12.00

Radiohuset Studio 2 
Radiokören 
Lone Larsen
dirigent 
Pernilla Eskilsdotter, Klassisk morgon i p2

För mer information och beställning av biljetter/bilder kontakta Inger Söderholm, tf pressansvarig Berwaldhallen, tel. 0709-969599. inger.soderholm@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".