Hårda ord. Hårda ord har träffat Donya och Mattias Åberg som kom sist i samma tävling. Ändå hann de bli kompisar! Hur är det att tävla? Hårda ord är URs nya serie i Barnradion.
Hårda ord. Hårda ord har träffat Donya och Mattias Åberg som kom sist i samma tävling. Ändå hann de bli kompisar! Hur är det att tävla? Hårda ord är URs nya serie i Barnradion. Illustration: Siri Carlén. Foto: Illustration: Siri Carlén.
Programtips P4

Onsdag 17 februari i Barnradion i P4: Hårda ord - "Tävla"

kl. 18:43-18:55
Hur påverkas man av att det är så mycket tävlingar överallt? Hårda ord har träffat Donya som vann och Mattias Åberg som kom sist i programmet Sveriges yngsta mästerkock. Ändå hann de bli kompisar!

– Varje gång vi spelade in de här avsnitten var det nästan som om vi var med i en skräckfilm och man var jätterädd att åka ut, berättar Donya Absi, som vann i TV-programmet Sveriges yngsta mästerkock.

Hur påverkas man av att det är så mycket tävlingar överallt? Hårda ord ger sig också in i en låtsasvärld: i mobbar-tv bedömer domaren Gert de medverkande med elakheter. Varför är folk så taskiga i tv?

Hårda ord är en serie av Victor Bengtsson, UR.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista