Miike Snow. Foto: Pressbild
Miike Snow. Foto: Pressbild
Pressmeddelande 2016-02-23

Exklusiv konsert med Miike Snow i P3

Den 25 februari sänder Musikguiden i P3 direkt från Miike Snows replokal i Stockholm. Det blir intervjuer med bandet och premiärer av nya låtar under konserten som är den enda Miike Snow gör i Sverige innan sommaren.

Härnäst väntar USA-turné för Miike Snow-trion men först bjuder de P3:s lyssnare på en intim konsert med massor av nytt material.

– Vi skulle kunna kalla det här för en smyglyssning av vårt genrep inför USA-turnén. Det är första gången som vi testspelar de nya låtarna och det känns superkul att få bjuda in P3-lyssnarna precis innan vi beger oss över Atlanten, säger bandet själva inför spelningen.

Miike Snow består av de svenska producenterna Christian Karlsson och Pontus Winnberg och den amerikanske sångaren Andrew Wyatt. Christian Karlsson är även med i dj-duon Galantis och Pontus Winnberg i bandet Amason, båda grupperna är Grammisnominerade och de var även nominerade till P3 Guld 2016.

Pressbild Miike Snow. Foto: Pressbild

Konserten med Miike Snow sänds i Musikguiden i P3 med Tina Mehrafzoon torsdagen den 25 februari kl. 18.30.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Maria Edlund, pressansvarig P3
maria.edlund@sverigesradio.se
070-293 72 70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista