Miriam Bryant är gäst hos Lilla Al-Fadji. Foto: Emilia Melgar Arnheim
Miriam Bryant är gäst hos Lilla Al-Fadji. Foto: Emilia Melgar Arnheim
Programtips P3

Lördag 5 mars: Säsongspremiär för Lilla Al-Fadji i P3 med Miriam Bryant

Kl. 16.03-18.00.
Artisten Miriam Bryant kommer till Lilla Al-Fadjis studio lagom till säsongspremiären av programmet. Hör hennes story om tiden i Los Angeles där hon bland annat var på fest med en sur Lady Gaga, om vad hon tycker om att man som artist förväntas ha en massa offentliga åsikter och om vad hon lärde sig av att vara med i Så mycket bättre

Efter en lång julsemester i Hollywüüd är Lilla Al-Fadji äntligen tillbaka! Miriam Bryant, som blev korad till Årets göteborgare förra året, berättar att hon egentligen inte har några andra skills utöver musiken och när det kommer till just hennes konst, är det höga toppar och djupa dalar som inspirerar henne.

- Jag är en ganska negativ person i studion, säger Miriam Bryant.

Hör hennes story om tiden i Los Angeles där hon bland annat var på fest med en sur Lady Gaga, om vad hon tycker om att man som artist förväntas ha en massa offentliga åsikter och om vad hon lärde sig av att vara med i Så mycket bättre.

Och vilka var det egentligen som tolkade hennes låtar sämst i det hyllade programmet? Allt detta, och mycket mycket mer, får lyssnarna svar på i säsongens första Lilla Al-Fadji.

Pressbild: Miriam Bryant är gäst hos Lilla Al-Fadji. Foto: Emilia Melgar Arnheim


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista