Celina Ryden. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Celina Ryden. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Poddtips P3

Fredag 4 mars: Premiär för reality-podden Nagelsalongen i P3 - ”glitter kan vara så glädjande”

Kl. 10.00. 
Idag är det premiär för Sveriges Radios första reality-podd, Nagelsalongen i P3, där nagelkonstnären Celina Rydén står i centrum. Podden är en blandning av dokusåpa och workplace-reality, där lyssnarna kommer Celina och hennes kunder väldigt nära.

I Nagelsalongen i P3 möter lyssnarna både kända och okända personer som alla har det gemensamt att de går till Celina Rydén för att fixa naglarna. I salongen pendlar samtalen snabbt mellan skratt och djupaste allvar.

I första avsnittet pratar Ida Warg, fitnessbloggare och dansare, om resan från Åmål till Stockholm, om att känna sig ensam i en storstad och om den hårda träningen på balettakademien och tiden med ätstörningar. Men också om vänskap och en minst sagt annorlunda resa till Georgien.

– Du är liksom min psykolog. Du botar mina depressioner med glitter på naglarna, säger Ida Warg till Celina Rydén.

I serien får lyssnarna även stifta bekantskap med Celina Rydéns hund Martin och vara med när hon förbereder sig inför en stor nageltävling.

Nagelsalongen i P3 släpps på fredagar kl. 10.00, med start idag och åtta veckor framåt. Podden finns på http://sverigesradio.se/podd och i appen Sveriges Radio Play.

Avsnitten sänds också i kortare versioner som en del av Verkligheten i P3 med start söndag 6 mars.

Pressbild: Celina Rydén. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista