Rebecca Stella är gäst hos Lilla Al-Fadji. Foto: Emilia Melgar Arnheim
Rebecca Stella är gäst hos Lilla Al-Fadji. Foto: Emilia Melgar Arnheim
Programtips P3

Lördag 12 mars i Lilla Al-Fadji i P3: Rebecca Stella om hur hon vill peppa unga tjejer

Kl. 16.03-18.00.
Rebecca Stella är gäst hos Lilla Al-Fadji och berättar om sitt flashiga liv som programledare, designer, bloggerska, artist och entreprenör.

Rebecca Stella Simonsson, mer känd som Rebecca Stella, fick sitt stora genombrott när hon var medlem i gruppen Sunblock. För några år sen kom hennes första singel som soloartist, låten Swag In A Bag. Just nu har hon dock tagit en paus när det kommer till musikkarriären och satsar istället på sitt liv som designer och self-made affärskvinna.

För Lilla Al-Fadji berättar Rebecca Stella om uppväxten i Viskafors, hur hon vill inspirera och peppa unga tjejer, om sin enorma skräckfilmsrädsla, sitt före detta liv som klubbchef på Stureplan och den sociala fobi hon utvecklade som konsekvens av att hon ständigt mötte fulla människor ute i vimlet. Och lyssnarna får dessutom höra hennes alldeles särskilda hälsning till juryn som röstade ut henne ur programmet Let's Dance förra året.

Pressbild: Rebecca Stella
Foto: Emilia Melgar Arnheim

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista