Celina Rydén. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Celina Rydén. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Poddtips P3

Fredag 25 mars i Nagelsalongen i P3: Rebecka Josefin Rogel om att överleva ett trauma

Kl. 10.00. 
Nagelsalongen i P3 är Sveriges Radios första reality-podd, där nagelkonstnären Celina Rydén står i centrum. Idag får lyssnarna möta Rebecka Josefin Rogel, en av Celinas stammisar, som berättar om dagen då hela världen vändes upp och ned.

Rebecka Josefin Rogel är stammis hos Celina Rydén. En dag när hon var elva år vändes hela världen upp och ned, då hennes bror och pappa omkom i en flygolycka. I "Nagelsalongen i P3" pratar Rebecka Josefin om att överleva detta trauma, att växa upp med sorgen ständigt närvarande och att själv ta makten över sitt liv - idag jobbar hon som flygvärdinna.

I Nagelsalongen i P3 möter lyssnarna både kända och okända personer som alla har det gemensamt att de går till Celina Rydén för att fixa naglarna. I salongen pendlar samtalen snabbt mellan skratt och djupaste allvar.

I serien får lyssnarna även stifta bekantskap med Celina Rydéns hund Martin och vara med när hon förbereder sig inför en stor nageltävling.

Nagelsalongen i P3 släpps på fredagar kl. 10.00, i totalt åtta avsnitt. Podden finns på http://sverigesradio.se/podd och i appen Sveriges Radio Play.

Avsnitten sänds också i kortare versioner som en del av Verkligheten i P3 på söndagar.

Pressbild
Celina Rydén
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista