Celina Rydén och Michaela "Keela" Nilsson. Foto: Clara Lowden
Celina Rydén och Michaela "Keela" Nilsson. Foto: Clara Lowden
Poddtips P3

Fredag 22 april i Nagelsalongen i P3: Michaela "Keela" Nilsson om jakten på likes

Kl. 10.00. 
Nagelsalongen i P3 är Sveriges Radios första reality-podd, där nagelkonstnären Celina Rydén står i centrum. Idag gästas hon av Michaela "Keela" Nilsson, vloggare och stamkund hos Celina.  

Vloggaren Michaela "Keela" Nilsson blev en offentlig person som väldigt ung. I Nagelsalongen i P3 pratar hon om näthat och jakten på likes.

I Nagelsalongen i P3 möter lyssnarna både kända och okända personer som alla har det gemensamt att de går till Celina Rydén för att fixa naglarna. I salongen pendlar samtalen snabbt mellan skratt och djupaste allvar.

I serien får lyssnarna även stifta bekantskap med Celina Rydéns hund Martin och vara med när hon förbereder sig inför en stor nageltävling.

Nagelsalongen i P3 släpps på fredagar kl. 10.00, i totalt åtta avsnitt. Podden finns på http://sverigesradio.se/podd och i appen Sveriges Radio Play.

Avsnitten sänds också i kortare versioner som en del av Verkligheten i P3 på söndagar.

Pressbild
Celina Rydén och Michaela "Keela" Nilsson
Foto: Clara Lowden

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".