Pressinbjudan 2016-05-04

En ny våg av radiodrama är här – Sveriges Radio presenterar nytt dramautbud

Varmt välkomna till en extra festlig presskonferens när Sveriges Radio presenterar och firar det nya dramautbudet. Alexandra Pascalidou leder presskonferensen där Malin Axelsson, konstnärlig ledare, berättar om den nya repertoaren och ett nytt sätt att arbeta med drama inom Sveriges Radio. 

På plats finns både kända och debuterande författare, regissörer och konstnärer som berättar om olika sätt att utforska och ta sig an radiodrama. Möt dem och lyssna till kortare stycken ur kommande repertoar. Vi bjuder på mingel, frukost och möjlighet att intervjua de medverkande. 


Plats: Studio 4 i Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20 i Stockholm
Tid: Onsdag 25 maj kl. 10.30

Pressackreditering: Caroline Meyer Lagersparre: caroline.meyer@sverigesradio.se

Dessutom:
Direktsändning i P1 kl. 13.15-14.00 med Alexandra Pascalidou där dramautbudet presenteras för lyssnarna ihop med ett improviserat drama.

Kl. 18.00-02.00 firas och hyllas radiodramakonsten med DRAMA PARTY på Taverna Brillo med readings av hemliga gäster och DJ:s. Fri entré.

För mer information, vänligen kontakta:
Caroline Meyer Lagersparre, pressansvarig
caroline.meyer@sverigesradio.se
0730-70 25 00

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".