Clara Henry. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Clara Henry. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Pressmeddelande 2016-05-31

Clara Henry gör eget program i P3 i sommar

Under tio veckor i sommar får P3-lyssnarna ta del av allt som rör sig i Clara Henrys huvud. I sitt alldeles egna program benar hon ut livets stora och små frågor tillsammans med inbjudna gäster och lyssnarna. ”Clara Henry i P3” har premiär den 13 juni.

– I sommar, när folk ligger och solar på stranden eller traskar runt i shorts och äter glass, kommer jag hänga i en härligt kvav radiostudio. Hela sommaren! Det har aldrig känts så bra att ha värdelöst pigment! Alla måste alltså lyssna när jag tar över P3-skutan, för det kommer bli ett sjukt bra program med massa roliga gäster. Och mig, så klart, säger Clara Henry.

Under sommaren kommer Clara Henry att prata om allt från mat och musik till sport och familj med sina gäster. Några av dem som hälsar på i Claras studio är Peg Parnevik, Måns Zelmerlöw, William Spetz, Bianca Ingrosso och Roy Fares.

”Clara Henry i P3” sänds måndag-fredag kl. 14.00–16.00, med premiär den 13 juni.
Programmet går även att höra på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.  

    

Programmet görs av produktionsbolaget Massa Media.

 

Pressbilder
Clara Henry
Clara Henry
Clara Henry

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio  

 

För mer information, vänligen kontakta:
Maria Edlund, pressansvarig P3
maria.edlund@sverigesradio.se
08-784 71 20

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".