Jonatan Unge, Victor Linnér, Farah Abadi, Simon Rosenqvist och Arantxa Alvarez. Foto: Julia Lindemalm
Jonatan Unge, Victor Linnér, Farah Abadi, Simon Rosenqvist och Arantxa Alvarez. Foto: Julia Lindemalm
Pressmeddelande 2016-06-08

De leder Morgonpasset i P3 i sommar

På måndag 13 juni tar Farah Abadi, Jonatan Unge, Victor Linnér, Arantxa Alvarez och Simon Rosenqvist över P3:s populära morgonshow. De leder Morgonpasset i P3 från Malmö hela sommaren, fram till den 21 augusti.

– Det är både nervöst och spännande att programleda Morgonpasset i P3 men det är framför allt ett stort ansvar att axla. Som tur är kommer jag göra det med det bästa gänget någonsin. Det jag ser fram emot mest är alla härliga tävlingar vi kommer ha med lyssnarna, det är upplagt för succé, säger Farah Abadi som vanligtvis leder Relationsradion i P3 och nu debuterar som programledare för Morgonpasset i P3.

Jonatan Unge gör comeback som programledare för Morgonpasset i P3 som han sände första gången sommaren 2009.

– Det ska bli kul att komma tillbaka till Morgonpassets sommarstudio och hänga med min vän Farah. Dessutom slipper jag ju mygg, en klar fördel med att jobba inomhus på sommaren, säger Jonatan Unge.

Det är ett peppat gäng som ska leda Morgonpasset i P3 i sommar och ha kul tillsammans med lyssnarna. Farah, Jonatan, Victor, Arantxa och Simon kommer att hålla alla sommarjobbare sällskap, underhålla semesterfirarna och trösta dem som inte fick något sommarjobb i år.

 

Sändningstid
Morgonpasset i P3 sänds vardagar kl. 6.30–10.00 och helger kl. 8.05–11.00. Programmet går även att höra på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.  

 

Om programledarna

Farah Abadi leder Morgonpasset i P3 för första gången. Hon hörs vanligtvis i Relationsradion i P3 och har tidigare jobbat som programledare på systerkanalen P3 Din Gata i Malmö, varit publikambassadör i Musikhjälpen och lett Sommarlov i SVT.

Jonatan Unge gör comeback som programledare för Morgonpasset i P3, där han annars är en vanligt återkommande gäst. Han hörs även i podden P3 Om och har tidigare jobbat med Tankesmedjan och Relationsradion i P3.

Victor Linnér jobbar med Morgonpasset i P3 från Stockholm vanligtvis och det här är hans tredje sommar som programledare. Han har medverkat i Tankesmedjan och jobbar även med standup.

Arantxa Alvarez hörs i Fredag i P3 och det här är hennes tredje sommar som programledare för Morgonpasset i P3. Hon har även varit publikens ambassadör i Musikhjälpen och programledare för Idols eftersnack i TV4.

Simon Rosenqvist leder Morgonpasset i P3 för första gången. Han är producent och programledare på P3 Nyheter till vardags. Simon och Arantxa kommer att leda Morgonpasset i P3 på helgerna i sommar.


Pressbilder  

Jonatan Unge, Victor Linnér, Farah Abadi, Simon Rosenqvist och Arantxa Alvarez

Farah Abadi

Jonatan Unge

Victor Linnér

Arantxa Alvarez

Simon Rosenqvist

Foto: Julia Lindemalm

 

För mer information, vänligen kontakta:
Maria Edlund, pressansvarig P3
maria.edlund@sverigesradio.se
08-784 71 20

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista