Titti Schultz
1 av 3
Titti Schultz foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Titti Schultz
2 av 3
Titti Schultz foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Titti Schultz
3 av 3
Titti Schultz foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Pressmeddelande 2016-12-22

Titti Schultz till P5 STHLM & Sveriges Radio: ”Kan bli det mest spännande jag någonsin gjort”

Nu är det klart att Titti Schultz blir ny programledare för morgonprogrammet i P5 STHLM. P5 STHLM är Sveriges Radios urbana storstadskanal i Stockholm. Titti Schultz kommer senast från NRJ.

– Vi är väldigt glada och stolta att kunna presentera Titti Schultz som ny programledare för P5 STHLM. Förutom sin långa erfarenhet som programledare har hon också ett stort engagemang – Titti kommer att ge lyssnarna en energifylld och aktuell morgon, säger Andreas Miller, kanalchef för P4 Stockholm och P5 STHLM.

Titti Schultz har programlett morgonprogram sedan 1998 då hon började på Rix MorronZoo.

– Det här kan bli det mest spännande jag någonsin gjort! Många ser fram emot julen, jag räknar dagarna tills jag får kasta mig ut i etern igen. Jag har gjort radio länge och när det gäller hantverket är det mesta mycket snarlikt jämfört med andra radiokanaler, men i övrigt så finns det möjligheter och en bredd hos Sveriges Radio som jag längtat efter, säger Titti Schultz.

Titti Schultz börjar som morgonprogramledare på P5 STHLM i slutet av januari.

– Jag lovar att det kommer att bli fantastiska morgnar med mycket skratt, värme, allt man behöver veta och spännande och oväntade möten, säger Titti Schultz.

Mer om Titti Schultz:
Titti Schultz är journalist och utbildad vid universitetet London College of Printing i London. Hon började sin radiokarriär inom närradion, gick sedan vidare till Rix FM som nyhetspresentatör 1994. 1998 började hon som programledare på Rix MorronZoo där hon jobbade fram till 2013. Från 2014 till juli 2016 hördes Titti Schultz i Vakna med NRJ.

Mer om P5 STHLM:
P5 STHLM är en urban storstadskanal som lyfter Stockholm i världen och världen i Stockholm. Kanalen startade i maj 2015. P5 STHLM hörs på 93,8 i FM, på sverigesradio.se och i Sveriges Radio Play.

 

Pressbilder:

Titti Schultz. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Titti Schultz. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Titti Schultz. foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

 

För mer information, vänligen kontakta:

Eva Sahlin, PR- och presschef
eva.sahlin@sverigesradio.se
070-684 18 52

 

 

 

 

 

  •  
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".