Kristina "Keyyo" Petrushina
Kristina "Keyyo" Petrushina Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
Pressmeddelande 2017-08-23

Keyyo förstärker Morgonpasset i P3

Morgonpasset i P3 utökar idag programledarskaran med Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo, tillsammans med Maria Nohra och Kalle Berg.

– Det är en otroligt stor ära att få vara en del av Morgonpasset! Jag ser fram emot att få trotsa min morgontrötthet med mina nya kollegor och lyssnare genom intressanta samtal med artister, komiker och forskare. Den perfekta starten för en morgontrött själ, säger Keyyo.

Kristina Petrushina driver idag en av Sveriges största YouTube-kanaler där hon producerar och publicerar sina egna humorsketcher. Vid sidan av YouTube-kanalen har Kristina haft sin egna humorserie på SVT, programlett Barncancergalan och 2016 ledde hon YouTube-galan, Guldtuben, med Morgonpasset-kollegan Kodjo Akolor.

Nya i höst är även skådespelerskan Maria Nohra och journalisten Kalle Berg. Som tidigare programleds Morgonpasset i P3 även av Kodjo Akolor, Hanna Hellquist, Martina Thun, David Druid och Victor Linnér.

Morgonpasset i P3 sänds vardagar kl. 06.30-10.00 och helgdagar kl. 08.05-11.00


Pressbilder

Kristina "Keyyo" Petrushina. Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Pressbild Kristina "Keyyo" Petrushina

 

Maria Nohra. Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Pressbild Maria Nohra

 

Kalle Berg. Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Pressbild Kalle Berg

 

 

För mer information och intervjuförfrågningar,

Alexander Sjögren, kommunikationspartner P3

alexander.sjogren@sverigesradio.se

08-784 13 49

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista