Löpare (obs det är inte jag på bilden):

Tisdag den 27 januari

Hur gör man för att bryta ett negativt tankemönster?

Det var dagens tema i programmet. Många lyssnare ringde och mailade in tankar och dikter runt detta. Sanna Edhin som är expert i ämnet gav oss också en del tänkvärda tips. Ett av tipset är gammatl och beprövat, men ack så viktigt- att träna.

Och för första gången i mitt liv är jag faktsikt benägen att hålla med. Ni kanske minns att jag kom igång med träning för ett år sedan, och därefter har jag blivit en flitig motionär. Jag mår oerhört mycket bättre av att träna- framför allt blir jag en trevligare människa ;)

Ett bevis är att jag under några veckor har haft en infektion i kroppen som gjort att jag inte kunnat träna lika mycket, och det har fört med sig att jag har varit tröttare, mer irriterad och slarvat mer med maten- en ond spiral helt enkelt. Men nu mår jag bra igen och ser fram emot att komma igång på riktigt igen!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".