Onsdag den 28 januari

Det där med personkemi är häftigt!

Ibland träffar man på människor där det bara klickar med en gång. Idag pratade vi med Carolina Norén – ni vet hon som är programledare för Svensktoppen i P4. På lördag kör hon igång ett nytt program som heter Knattetimmen. När vi pratade så kändes det som om vi känt varandra i 100 år. Vi skojade om att vi båda är den typen som ringer ner sjukvårdsupplysningen för att vi är oroliga för våra barn… Det kändes skönt att höra att man inte är ensam, för det där med oro är något som är jobbigt! ”Tänk om det är något farligt” –den tanken slår mig alltid när något av mina barn är sjuka… Eller ”tänk om dom blir överkörda av skolbussen” etc etc… Tröttsamt, men den som mår sämst av det är nog jag själv.

Som vanligt ringde det som bara den till önskelåten idag. Nu har vi också börjat ta emot mail, och det gör att även ni som inte kan ringa på dagtid kan skicka iväg ett mail på cap.vast@sr.se

Nu ska jag berätta en hemlighet. Jimmie Schewenius har gjort en ny signatur till Cappuccino! Riktigt bra låter den- hoppas den faller er i smaken. Premiären blir kanske till och med imorgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".