Måndag den 16 februari

Gött att vara tillbaka!

Ja i en hel vecka har jag varit hemma och varit sjuk. Till slut drabbade den även oss- influensan eller vad det nu var. Både jag och min dotter hostade, hade feber och var allmänt uschliga.

Fy vad jag inte är den typen av människa som bara kan lägga mig ner och acceptera att jag är sjuk! Nej, jag ligger och funderar på varför jag inte orkar vara uppe? När febern egentligen ska gå bort, och vilken hemsk sjukdom som har drabbat min kropp. Ja, hela jag gör motstånd mot bacillerna och har väldigt svårt att acceptera att också min kropp får bli sjuk ibland...

Jag blir nog ganska ynklig, och mina vänner brukar skoja med mig om att jag är ”manlig” när jag är sjuk. Jag gnäller och gnyr och längtar efter att mamma ska komma in med skorpor och the som hon alltid gjorde när jag var liten.
Men visst är det underbart när bacillerna försvinner och man tar det där lite yrvakna steget ut i verkligehten igen? Idag har jag varit som en solstråle på jobbet, skrattat åt allt, och varit tacksam över att jag och dottern är friska igen! Halleluja ett mirakel har inträffat!

Kära nån, ibland undrar jag vad som händer om jag verkligen skulle bli svårt sjuk! Oj oj oj ...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".