Torsdag den 19 februari

Nu är jag inspirerad! En dag på kurs gör susen för lusten att webba.

I går var jag i det nya, fina radio och tv-huset i Göteborg. En magnifik byggnad med en hänförande utsikt. Under en heldag mötte jag kollegor från andra lokala stationer och från andra kanaler. Vi peppades till att använda oss av Internet än mer, och fick lära oss en del tricks.

Jag är en riktig Internetnörd, och tillbringar nog alldeles för mycket tid vid datorn. Det finns ju så mycket att upptäcka samtidigt som man kan ligga hemma i soffan- en bra ekvation. Dessutom måste SR i tider som dessa ligga i bräschen för konkurrensen är enorm.

Tänk alla möjligheter som finns idag på SR:s sidor. Att när som helst kunna gå in och lyssna på sitt favoritprogram eller få senaste nytt från Nyhetsredaktionerna. Man kan podda, lyssna, läsa, få fördjupningar. På Cappuccinos sida hittar du alltid våra senaste intervjuer, bilder på våra gäster och en hel receptbank att få inspiration av.

Efter en dags kurs kan jag nu briljera med nya ord som twitter, netvibes och mikroblogg... Men ännu återstår ett helt universum att upptäcka... man får helt enkelt ta en bit i taget.

Kul att just DU hittade hit till min lilla blogg. Sätt gärna ett avtryck i kommentatorsfältet så att jag vet att du har varit här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".