Måndag den 9 mars

Usch vad jag hatar att vakna på fel sida!

Jag kände det direkt när jag slog upp mina blå- det här skulle inte bli en bra dag... Jag som för det mesta är en ganska positiv människa är idag grymt irriterad på allt och alla, allra mest på mig själv. Vet inte vad det beror på, men tror att det har varit lite för högt tempo runt mig den senaste tiden, eller också är det hormonerna, eller så är det ingenting utan att vissa dagar bara är så...

Men som tur är så vet jag hur jag ska reda bot på detta. Efter jobbet ska jag gå ut och springa! Jag har laddat min MP 3 med skön musik, och längtar efter att få det där flytet som infinner sig ibland. (Men risken är att det inte kommer att gå bra, för jag har varit förkyld och därför inte kunnat springa på länge...)

Nä, nu skulle jag vilja ligga ENSAM på en solvarm strand med en stor chokladkaka bredvid mig och läsa en riktigt bra bok.

Som tur är så brukar mitt dåliga humör gå över rätt snabbt, så jag lovar er nästan att det är borta till morgondagens sändning.

Hur mår du idag?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".