1 av 3
E.M.D på podiet Foto: SR Väst / Cecilia Läckberg Blom
2 av 3
Den glada segraren Malena Foto: SR Väst/ Cecilia Läckberg Blom
3 av 3
Erik firar tredjeplatsen Foto: SR Väst/ Cecilia Läckberg Blom

Efterfest med dans, sång och mingel

När jag och Lillian jobbat klart, var det vår tur att gå på den röda mattan in till Annexet där efterfesten var. Ganska snart sjöng segraren Malena Ernmans La Voix. Spexig som hon är, så drev hon med sig själv och sitt nummer iklädd en guldig topp och ett par jeans.

Det var verkligen hur mycket kändisar som helst på festen; Magnus Hedman med sin nya flickvän, Martin Stenmark, Mark Levengood, och Lars Wallin.

Agnes var på ett strålande humör, och sörjde inte att hon kom åtta. Hennes familj fanns på plats, och vi pratade med dom då vi ju träffade Agnes mamma Eva förra veckan. En riktigt trevlig familj.

E.M.D var på partyhumör, och röjde loss på scenen när deras låt Baby Goodbye spelades.

Måns Zelmerlöv däremot verkade lite deppig. Hans familj var där, och också gamla mormor eller farmor, och självklart flickvännen Marie. Men, vi såg inte Måns och Marie tillsammans en enda gång.

Vid tvåtiden orkade vi inte längre, utan gick ut för att ta en taxi. Men, döm om vår förvåning då taxichauffören inte ville köra oss ”då det är så mycket trafik inne i stan”....Eh, hallå-hur mycket trafik är det mitt i natten??? Dum förklaring. Antagligen tyckte han att inte att vi var lika fashionbla som de andra gästerna. Ja, ja, till slut hittade vi en taxichaufför som var barmhärtig nog att köra oss hem till hotellet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".