Camilla Läckberg och Martin Melin Foto: Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX

Fredag den 20 mars

Om ensmanhet och öråd.

I dag sände jag Cappuccino helt ensam. Lillian är sjuk, och ligger hemma och kurerar sig. FY vad tråkigt det är att vara utan min vapendragare! En del program har en tekniker, men i Cappuccino är jag både tekniker och programledare, och Lillian sitter alltid mittemot. Men, idag var jag då helt ensam i studion. Snacka om att känna sig ensam och övergiven! Trots att ungefär 40 000 personer sitter och lyssnar på mig! Men det sjuka är att man verkligen inte fattar att någon lyssnar, då man inte ser någon framför sig. Tur är väl det, annars hade jag aldrig vågat;)

I dag hade jag med Martin Melin i programmet. Han var ju den förste som vann Expedition Robinson (1997). Tänk vilket rabalder det var innan programmet startade, och i dag ses ju nästan Robinson som ett barnprogram om man jämför. 

Lite kul är det ju också att han är tillsammans med Camilla Läckberg som är min släkting. Var ju tvungen att kolla upp hur han är, om han passar in i släkten;) Han var väldigt trevlig, så Camilla- han är godkänd;)

I dag är det vårdagjämning och vi har en solig helg framför oss. Jag älskar verkligen fredagar.

Hej hopp i vårsolen!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".