Skenet bedrar... Foto: SCANPIX

3 april "Absolut ingenting för mig!"

I dagens program hade jag med en av årets deltagare i Expedition Robinson- Angela Monroe. Hon var en av 8 000 sökande som kom med, och jag tror hon kommer att gå långt!

Varför? Jo, du vet knappt vem hon är eller hur? Jag var tvungen att gå in på TV 4:s hemsida för att se vem hon var. Hon är helt enkelt smart och håller en väldigt låg profil- säkert det enda rätta om man vill va kvar länge.

Hon berättade i Cappuccino att det var av rent taktiska skäl som hon höll igen i början. Bra, för se hur det går för dom som sticker ut för mycket, som tex Beatrice? Hon visade sig redig från första början, något som dom andra retade sig på. Hon fick åka hem.

Nej, ska man vara med så ska man nog vara lagom, smida planer och ”hänga” med rätt personer. Jag gillar Angelas taktik och kommer att hålla på denna stålkvinna! (shit vad vältränad hon är!!!)

Jag hade inte pallat mer än tre dagar på ön, sedan hade jag fått panik... Jag skulle nog klara mig utan mat länge, men däremot hade jag fått grym hemlängtan. Dessutom är jag världens hypokondriker, så jag hade nog trott att jag var dödssjuk varje dag, och hur kul är det på en öde ö? Där kan man ju inte ringa sjukvårdsupplysningen;) (I och för sig finns det väl en läkare att kalla dit, men då hade han fått åka fram och tillbaka hela dagarna) Nä, nu driver jag med mig själv, riktigt så illa är det inte. Men, jag är nog lite för bekväm också. Gillar nog vardagen alldeles för mycket för att utsätta mig för såna äventyr.

Skulle du kunna tänka dig att vara med i Robinson? Varför i så fall?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".