Malin Åkerman, svenska huvudrollsinnehavaren i Trubbel i paradiset

Recension av trubbel i paradiset

I fredags var det premiär för Trubbel i paradiset. Filmen handlar om fyra par i USA som åker till en paradisö för att bena ut sina äktenskapliga problem – rättare sagt så är det endast ett av paren som tycker att de har några problem. De båda övertalar sina kompisar att följa med för att kunna åka vattenskoter, partaja och dyka.

Väl på den vackra ön Bora-Bora, vacker som en skärmbild, upptäcker de att alla måste vara med på parterapin. Det är nu trubblet börjar och de inser allihop att de kanske inte har så bra äktenskap som de trott.

För att vara välvillig är det här en ganska sävlig romantisk komedi med vissa lysande inslag men inte direkt den film som toppar filmlistan. Och det är alldeles för många par att hålla koll på, några av männen är dessutom väldigt lika, tycker vår recensent Catarina Berggrén som ger filmen 2 P4-antenner.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista