Chatt med Simon Stålros

Simon Stålros från Uddevalla som ska vara med i den kommande säsongen av Robinson chattade den 18 november.
liselott:hej simon. hur tänkte du när du lämna din dotter o var borta så länge på en ö, där jag gissar att man inte får ha kommunikation med sverige?
Simon Stalros:Med tanke på att jag alltid har velat medverka i Robinson så var det en sak som jag bara inte kunde tacka nej till. Det här med att vara i från sin dotter var riktigt tufft och du hade ingen kontakt med omvärlden förutom deltagarna på ön. Det är en upplevelse du kanske bara kan ta del av en gång i ditt liv, och jag vill inte sitta där när jag är 80 år och ångra att jag aldrig ställde upp.
Lena:Det verkar ha varit en både jobbig och spännande upplevelse. Vart åker du helst när du ska på semester? Och varför? Är det charterresa eller bergsklättring eller vad då?
Simon Stalros:Mitt favorit rese mål innan Karibien är Thailand. Där testade jag och en kompis på en del vandringar till laguner m.m. Jag skulle absolut kunna tänka mig framöver att åka i väg på en bergsklättrings resa. Gillar äventyr och ser fram emot att utmana mig själv framöver. Vart vet jag inte än.
Viveka:Har du någon fobi?
Simon Stalros:Jag har ingen direkt fobi men jag har alltid varit livrädd för att bli magsjuk. Har kunnat stå i ett köpcentrum och få kallsvettningar över att jag tror att jag ska bli magsjuk. Ganska löjligt beteende egentligen men tack vare Robinson så har det faktiskt försvunnit. Kräkningar och diareér var en daglig grej på ön. Man blir härdad efter ett tag.
Kjelle:Hej Simon, varför har du bytt efternamn?
Simon Stalros:Jag bytte till min mors flicknamn med tanke på att jag tyckte det är ett väldigt vackert namn som ska leva vidare. Olsson är väldigt vanligt och Stålros lite udda. Man vill ju trots allt inte vara för lik alla andra.
Jessika:Hej!!! Är årets Robinsson tuffare än förra årets tävling???
Simon Stalros:Jag har ju inte fått uppleva förra Robinson men det är mer begränsat denna gången och enligt produktionen så är kommande Robinson tuffare.
Julia:Vad är ditt drömjobb???
Simon Stalros:Mitt dröm jobb skulle vara att få vara programledare för något spännande och äventyrligt program som t.ex Robinson eller När och Fjärran. Skådespelare ligger även högt upp på listan.
moderator:Nu är det bara fyra minuter kvar av chatten!
albin:vad var det värsta med robinsonvistelsen?
Simon Stalros:Allt spelar sin roll, maten, vädret, insekter m.m. men det jobbigaste för mig var att vara i från min dotter så länge.
Julian:dejtar du någon nu?intreserad?
Simon Stalros:Nej just för tillfället dejtar jag ingen, självklart finns det massor av intressanta kvinnor där ute. Kanske att det finns någon gnista för någon men det är invecklat. Sammanfattning av det hela så är jag singel.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".