FOTO: SCANPIX/ DAVID J. PHILLIP

Familjerådgivaren om Tiger Woodsfenomenet

Den senaste månaden har vi bombarderats av nyheter om golfproffset Tiger Woods otrohetsaffärer. Det som började som ett rykte har till slut exploderat i en snaskig affär med lögner och svek. I dag pratade vi med vår familjerådgivare Stina Ståhl om otrohet. Varför är man otrogen och framför allt, vad gör man om man blir sviken av sin partner? Går det att reparera?

På vår facebooksida http://www.facebook.com/#/pages/Cappuccino-Sveriges-Radio-Vast/254855165353?ref=ts pågick parallellt en livlig diskussion i ämnet. Här är några kommentarer:

"Måste man vara rik för att vara otrogen? Det är ett fenomen hos många, män som kvinnor, då sexet fungerar som nån form av bekräftelse, eller ... ?? Trots att man har det bra i sin tvåsamhet, så måste man se om kan ha det bättre...??

"Elin har ju reagerat starkt och självständigt, fast med många flera ord, hur viktig är det att hon gör det och framstår som en god förebild för unga själständiga kvinnor.
Efter att ha sett Anna Anka i aktion alldeles för ofta känns "Elins Tigerjakt med järnfemman" befriande och välkommen på ett sätt."

" En otrohet måste gå att förlåta, men då det sätts i system så skulle jag inte kunna lita på honom igen, aldrig någonsin!"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista